Weiss Architecture Studio

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae lorem.

SOCIAL BULIDING 3

Me porosi te UNDP Albania dhe ne bashkepunim me Bashkine Permet, eshte hartuar Projekt-Zbatimi dhe preventivi i Qendres Komunitare ditore ne Permet.Ambjentet e kesaj qendre jane propozuar te sistemohen ne nje shesh prane shkolles 9-vjecare. Siperfaqja e sheshit eshte 920 m2. Ndertesa e propozuar eshte 2 kate. Kati perdhe eshte 170 m2 ndersa kati i pare eshte 220 m2. Ambjentet qe do te permbaje qendra jane:salla e trajnimeve/ aktiviteteve/ biblioteka tualet per PAK , nyje sanitare menca dhe kuzhina ,salla e fizioterapise, zyre administrate, dy klasaHyrja ne objekt  behet me 4 kembe shkalle ose me rampe me pjerresiKonstruksioni i godines eshte me sistem monolit tra-kolone me mure me tulla te lehtesuara. Dritaret do te jene duralumin dopio xham, dyert tamburate, muret nga brenda do te suvatohen dhe lyhen me boje hidroplastike.

Date:
Category:
VENDI

Permet

FAZA

PROJEKT ZBATIM

VITI

2017

Tags:
sq