Weiss Architecture Studio

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae lorem.

Vila 5

Ndërtesa e projektuar ndodhet në Lezhë dhe ka një sipërfaqe totale prej 110 m2. Sheshi i ndërtimit është një truall privat prej 310 m2. Ndërtesa është e zhvilluar në 2 kate dhe ka 2 hyrje në katin përdhe ku ndodhen dhoma e ndenjes dhe kuzhina. Përmes një shkalle të vendosur në holl mund të arrini në katin e sipërm ku ka 2 dhoma gjumi dhe 1 tualet.Për sa i përket vëllimit, ai trajtohet me një stil klasik me thyerjen dhe shkrirjen e vëllimeve kubike dhe cilindrike. Suva grafiato dhe bojë e bardhë përdoret në eksterier dhe veshje të një pjese të fasadës me gurit për të theksuar vëllimet nga njëri -tjetri. Dritaret janë duralumin me xham të dyfishtë në mënyrë që të mos ketë humbje energjie.

Date:
Category:
VENDI

LEZHË

FAZA

PROJEKT ZBATIM

VITI

2018

Tags:
sq