Weiss Architecture Studio

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae lorem.

Objekt Arsimor 8

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Gjimnazi “Aleksander Moisiu” ndodhet në Kavajë. Kjo shkollë ka një sipërfaqe të përgjithshme prej 2970 m2

Detyra kryesore në këtë projekt ishte restaurimi i fasadës së shkollës.

Punimet e shkollës përfshijnë mundësinë e kufijve të rrugës, dhe rrethimin me kangjella dekorative.

Këto përfshijnë pemë dekorative, mbjelljen e pemëve dhe vendosjen e stolave në oborrin e shkollës me qëllim krijimin e një hapësire relaksuese për nxënësit dhe mësuesit. Ngjyrat e përdorura në këtë projekt janë neutrale, kafe dhe tonalitetet e saj. Kjo e bën mjedisin ku studentët do të kalojnë pjesën më të madhe të ditës më tërheqës.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Date:
Category:
Tags:
sq