Weiss Architecture Studio

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae lorem.

Objekt Arsimor 6

Shkolla Ismet Nanushi ndodhet në Kulle, bashkia Durrës. Ka një sipërfaqe totale prej 6505 m2. Kjo shkollë është konceptuar si një objekt i zakonshëm me forma organike të ndërthurura me forma të rregullta drejtkëndore, secila prej tyre ka hapa të ndryshëm kolone,

Secila nga shkollat ​​ka hyrje të veçanta. Edhe pse ciklet janë të ndara, lejohet kontakti mes tyre, shkollës 9-vjeçare dhe gjimnazit në katin e 3-të (edhe për qasje të brendshme në palestër). Në pjesët ku drejtimi i akseve ndryshon në planimetri, është bërë një bashkim antisizmik, për shkak të shkallëzimit që paraqet objekti në plan dhe në lartësi. e rregullt në skajet. Kryqëzimi është në drejtimin vertikal dhe është konturuar në skajet me një kornizë në formën e një ekrani të spikatur 150 cm dhe të theksuar në gri të lehtë.

Date:
Category:
VENDI

DURRES

FAZA

DUKE U NDERTUAR

Tags:
sq