Weiss Architecture Studio

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae lorem.

Godina 1

Në fshatin Dhërmi të Vjetër, Himarë, Lukova, Nivica, Piqeras dhe Qeparo janë zgjedhur 21 shtëpi në secilën prej tyre. Të gjithë ata kishin nevojë për riparim të kulmit dhe rigjallërim të fasadave. Riparimi i kulmit është shumë i rëndësishëm për jetën e këtyre shtëpive.

Rigjallërimi i fasadave është i rëndësishëm për vlerat tradicionale të këtyre shtëpive dhe gjithashtu për përmirësimin e përfundimeve të tilla si dyert dhe dritaret.

Date:
Category:

Tags:
sq