Weiss Architecture Studio

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae lorem.

Vila 2

Në kuadër të zëvendësimit të shtëpisë ekzistuese që është në gjendje të rrënuar, ka planifikuar ndërtimin e një shtëpie të re duke përdorur gurin e shtëpisë ekzistuese. Shtëpia e re duhet të ndërtohet sipër kontureve të mureve ekzistues dhe të sigurojë ambjente të përshtatshme për familjen Booker. Ne si studio projektimi kemi menduar për pamjen arkitektonike që shtëpia do të krijojë në ambjentin e jashtëm duke krijuar kushtet e përshtatshme dhe sistemimin e oborrit sipas kërkesave te klientit. Gjithashtu duke ju përmbajtur të gjitha standarteve të projektimit janë menduar mjaft mirë edhe planimetritë që të jenë funksionale dhe të ofrojnë komoditet si në zonat e natës dhe në zonat e ditës.

Date:
Category:
VENDI

RADHIMË, VLORË

FAZA

PROJEKT-ZBATIM

VITI

2016

Tags:
sq