Weiss Architecture Studio

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae lorem.

Apartment 13

Ky apartament ka një sipërfaqe prej 150 m2 dhe ndodhet ne Tiranë, në një zonë me zhvillim urban. Apartamenti është organizuar në 3 dhoma gjumi ,ndenje, kuzhinë dhe ngrënie 2 banjo. Apartamenti është mjaft funksional, me hapsira racionale dhe njëkohësisht të bollshme.Apartamenti ka një stil “modern” me prekje klasike karakterizohet nga ngjyra të ngrohta dhe neutrale. Format e perdoruara në mobilim janë të thjeshta, te pastra dhe të nje stili minimal, duke shfrytëzuar në maksimum hapsirën.

Date:
Category:
Vendi:

Tirane

Faza:

Ndertuar

Viti:

2020

Tags:
sq