Weiss Architecture Studio

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae lorem.

Apartment 15

Ky apartament ka një sipërfaqe prej 50 m2 dhe ndodhet ne Tiranë, në një zonë me zhvillim urban. Apartamenti është organizuar në 2 dhoma gjumi ,ndenje, kuzhinë dhe ngrënie 1 banjo. Apartamenti është mjaft funksional, me hapsira racionale dhe njëkohësisht të bollshme.Apartamenti ka një stil “modern” me nderthurje te klasikes . Karakterizohet nga ngjyra të ngrohta dhe neutral me teper ngjyra te zbehta qe shkrihen ne te gjithe hapesiren. Format e perdoruara në mobilim janë të thjeshta dhe të nje stili minimal, duke shfrytëzuar në maksimum hapsirën.

Date:
Category:
Vendi:

Tirane

Faza:

Ndertuar

Viti:

2018

Tags:
sq