Weiss Architecture Studio

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae lorem.

Apartment 18

Ky apartament ka një sipërfaqe prej 64.8 m2 dhe ndodhet në Tiranë. Apartamenti është organizuar në një dhomë ndejtje me aneks gatimi dhe ngrënie, një dhomë gjumi dhe një tualet. Apartamenti është mjaft funksional, me hapësira racionale të organizuara më së miri.

Apartamenti i përket stilit modern minimalist dhe karakterizohet nga ngjyrat e tokës dhe përdorimi i drurit të cilat e ngrohin mjaft mirë ambjentin. Linjat e mobilimit mbajtur të pastra duke iu pershtatur stilit modern.

Date:
Category:
Vendi:

Tirane

Faza:

Ndertuar

Viti:

2018

Tags:
sq