Weiss Architecture Studio

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae lorem.

Plan Urban 2

Qëllimi i këtij projekti është rivitalizimi i fasadave përgjatë Bulevardit kryesor në Gramsh, rikonstruksioni i sheshit kryesor para Bashkisë dhe ndriçimi elektrik rrugor, që do të realizohet në kontekstin e urbanizimit të Bashkisë Gramsh.

 

Në lidhje me sheshin, propozohet një rikonstruksion total i tij. Duke ndjekur diagonalen që ndan objektet publike nga ato private përreth sheshit, është krijuar dhe vija e gjelberimit me xhardiniera të ulëta dhe të shkëputura nga toka

Date:
Category:
VENDI

GRAMSH

FAZA

PROJEKT-ZBATIM

VITI

2015

Tags:
sq